Yükleniyor
Schmitz Cargobull’dan Erpet Lojistik’e Yılın En Büyük Teslimatı

Schmitz Cargobull’dan Erpet Lojistik’e Yılın En Büyük Teslimatı

Schmitz Cargobull’dan Erpet Lojistik’e Yılın En Büyük Teslimatı

Erpet Lojistik, 200 adet Schmitz Cargobull Mega Varios model tenteli treyler anlaşması doğrultusunda yeni araçlarını filosuna eklemeye devam ediyor.

2022 Mart ayında yapılan teslimat törenine; Erpet Lojistik adına Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Muhammet Okyay, Yönetim Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Tunahan Okyay, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent AteÅŸ, Schmitz Cargobull adına Ticari Direktörü Nihat Ö. Ayhan, Marmara Bölge Satış Müdürü Kaan Kayral, DoÄŸu Marmara Satış Müdürü Oral Topcuoglu katıldı.

Törende konuÅŸan Erpet Lojistik Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Muhammet Okyay ve Yönetim Kurulu Üyesi Bülent AteÅŸ, ÅŸu açıklamaları yaptı:

‘’Yaklaşık 20 yıldır Lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmamız adına 2021 yılından itibaren Schmitz Cargobull firmasıyla baÅŸlayan iÅŸ birliÄŸimiz artarak devam etmektedir. Avrupa’nın lider markası olan Schmitz Cargobull treyleri 2021 yılı içerisinde her yönüyle test etme imkânı bulduk. Bugüne kadar teslim aldığımız 88 adet treyler ile filomuzun yüzde 75’ini Schmitz Cargobull marka treylerlerden oluÅŸturduk. AnlaÅŸmamızın devamı olacak teslimatlar ile bu sayı kısa surede 200’u bulacaktır.

Schmitz Cargobull, Alman teknolojisi ve mühendisliÄŸiyle üretilen, treyler sektörünün tartışmasız en kaliteli ürünüdür. Bunu özellikle asıl kullanıcısı olan sürücülerimiz ve filo yöneticilerimiz yakından yaÅŸamaktadır. Gerek kalite ve dayanıklılık gerekse rahat üst yapı kullanımı ve çekicinin arkasında rahat akışı ile bu treylerler sürücülerimizin konforunu ve yakıt tasarrufuna olan katkıyı yükseltmektedir. Buna ek olarak kaliteli ve yaygın servis ağı nedeniyle hem bizlere hem de müÅŸterilerimize olumlu katkılar sunmaktadır.

Erpet Lojistik olarak son bir yıl içinde yaklaşık 100 milyon lira tutarında yatırımlar yaptık. Günümüz koÅŸullarında tedbirli ve kararlı olarak büyümeye devam ediyoruz.

Bu çerçevede önümüzdeki dönemde de Schmitz Cargobull ile treyler yatırımlarımıza devam edecek ve filomuzun tamamını Schmitz Cargobull marka treylerlerden oluÅŸturmuÅŸ olacağız.’’

Teslimatla ilgili görüÅŸlerini paylaÅŸan Schmitz Cargobull Türkiye Ticari Direktörü Nihat Ö. Ayhan ise ÅŸunları söyledi:

‘’Uluslararası nakliye sektörünün güçlü ve deneyimli firmalarından Erpet Lojistik ile iÅŸ birliÄŸi yapmaktan son derece mutluyuz. Mesleki bilgileri ve derin sektör deneyimleriyle Erpet Lojistik’in markamıza gösterdikleri teveccüh bizim için çok kıymetli.

Sektörün beklenti ve taleplerine göre uzun vadeli planlar yapıp, bu doÄŸrultuda ince eleyip sık dokuyarak yatırım kararları alan Erpet Lojistik’in Schmitz Cargobull‘u tercih etmiÅŸ olması bizim için çok anlamlı ve önemli.

Sayın Muhammet Okyay ve Sayın Bülent AteÅŸ’in ÅŸirketimiz ve markamız hakkında söylediÄŸi güzel sözler bizleri onurlandırdığı gibi sorumluluÄŸumuzu da artırıyor.

Åžirketimiz 130 yaşında, Türkiye kolu olarak ise henüz 5 yılımızı geride bıraktık. Geride kalan 5 yılda ilk amacımız mutlak müÅŸteri memnuniyeti saÄŸlayarak tabanımızı kuvvetlendirmek ve böylece yeni iÅŸ ortakları ile emin adımlarla, istikrarlı bir ÅŸekilde büyümekti. Zorlu yıllar, olaÄŸanüstü koÅŸullar altında gösterdiÄŸimiz geliÅŸimden yana ÅŸirketimizin tüm çalışanları olarak mutlu ve gururluyuz.”

Uzun zamandır Avrupa’da treyler pazarı liderliÄŸini sürdüren Schmitz Cargobull, Türkiye pazarında da istikrarlı tırmanışını sürdürüyor. Frigorifik Treyler pazarında 5 yıldır, her yıl daha da güçlenen liderliÄŸimiz, Tenteli Treyler pazarında da emin adımlarla aynı yolda ilerliyor.

Bu anlamda, Erpet Lojistik’in bizlere ve markamıza güven duymasını önemli bir güç olarak görüyoruz ve tüm yöneticileri ile çalışanlarına teÅŸekkür ediyor, yeni araçlarının hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyoruz.”

LOJÄ°PORT